PAWARTA

  • Kabeh Sampeyan Kepengin Ngerti Babagan Tip Pipet Lan Liyane

    Iku angel kanggo pracaya sing prasaja, plastik molded disposable tips punika roti lan butter biologi molekuler, kimia lan donya medicine.

  • Apa barcode 2D?

    Barcode 2D minangka sakumpulan wangun geometris cilik sing diatur ing kothak utawa persegi panjang kanggo nyimpen informasi. Padha nyedhiyani atusan kaping jumlah data saka barcode 1D bisa nyimpen.

  • SBS format rak: Asal saka Microplate Standards.

    American National Standards Institute (ANSI) lan Society of Biomolecular Screening (SBS) saiki jenenge Society For Laboratory Automation And Screening (SLAS) nyetujoni standar kanggo microplates ing taun 2004.

  • Karakteristik lan solusi saka kantong stand-up Cairan

    Amarga sifat khusus lan macem-macem produk cair, syarat teknis kanggo kemasan uga luwih dhuwur. Artikel iki wis nyusun papat syarat teknis dhasar sing ditrapake kanggo m

  • Kantong homogen steril mikrobiologis

    Tas homogen resik mikrobiologis utamane digunakake kanggo nyiapake sampel pangan, farmasi, tetanen lan lingkungan sing aman lan efisien. Panganggone tas saringan sajrone homoge

  • Master saka Bakteri Nyegah - Sterile Bag

    Apa sebabe njaga lingkungan sing resik penting banget? Amarga rumah sakit, klinik, kantor dental, panti jompo lan papan liya ing ngendi pasien nampa perawatan apa wae minangka papan berkembang biak kanggo d

  • A helper apik kanggo transfer Cairan laboratorium | Pipet serologis

    Operasi pipetting sing paling umum ing eksperimen biologi lan kimia yaiku operasi pipetting. Various peralatan pipetting lan consumables ndhukung digunakake bebarengan karo saben liyane kanggo nyukupi kabutuhan eksperimen kita beda. Bahan sing bisa digunakake kanggo pipetting volume mikro yaiku tip pipette, lan pipette dibutuhake kanggo pipetting volume gedhe.

  • Kepiye carane milih tas sampling gas?

    Pilihan sing bener saka tas sampling gas bisa luwih ngukur nilai nyata saka sampel sing diukur, nyuda biaya ekonomi, nambah efisiensi, lan nyuda kasalahan. Ayo ndeleng ing adva

  • Ringkesan syarat tes mikrobiologis

    Syarat lan langkah-langkah kanggo uji mikrobiologis kaya ing ngisor iki:Persyaratan operasi aseptik: 1. Sampeyan kudu nganggo sandhangan kerja lan tutup kerja nalika inokulasi bakteri.2. Nalika inokulasi samp pangan

  • Kantong Sampling Steril | Microbial Limit Sampling Consumables

    kantong sampling steril kedun digunakake ing sampling lingkungan, riset biomedis lan farmasi, uji kualitas (QC/QA), aplikasi industri panganan, uga obat klinis lan obat kewan, lsp.

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita