WARTA

  • Sadayana Anu Anjeun Hayang Nyaho Ngeunaan Tip Pipet Sareng seueur deui

    Hésé percanten yén tip disposable anu sederhana sareng plastik nyaéta roti sareng mentega biologi molekular, kimia sareng dunya kadokteran.

  • Naon ari barcode 2D?

    Barcode 2D mangrupikeun sakumpulan bentuk géométri leutik anu disusun dina kotak atanapi sagi opat pikeun nyimpen inpormasi. Aranjeunna nyadiakeun ratusan kali jumlah data ti barcode 1D bisa nyimpen.

  • SBS format rak: Asalna tina Microplate Standards.

    American National Standards Institute (ANSI) sareng Society of Biomolecular Screening (SBS) ayeuna namina Society For Laboratory Automation And Screening (SLAS) disatujuan standar pikeun microplates di 2004.

  • Karakteristik sareng solusi kantong nangtung cair

    Kusabab sipat khusus sareng rupa-rupa produk cair, syarat téknis pikeun bungkusan ogé langkung luhur. Artikel ieu geus disusun opat sarat téknis dasar lumaku pikeun m

  • Kantong homogen steril mikrobiologis

    Mikrobiologis steril kantong homogen utamana dipaké pikeun persiapan aman tur efisien dahareun, farmasi, tatanén jeung samples.The pamakéan kantong filter salila homoge nu

  • Master of Baktéri Pencegahan - Kantong steril

    Naha ngajaga lingkungan steril jadi penting? Kusabab rumah sakit, klinik, kantor dental, panti jompo jeung tempat séjén dimana penderita narima sagala jenis perlakuan mangrupakeun grounds beternak pikeun d.

  • A nulungan alus keur mindahkeun cairan laboratorium | Pipet serologis

    Operasi pipetting paling umum dina percobaan biologis jeung kimia nyaéta operasi pipetting. Rupa-rupa alat pipetting sarta consumables ngarojong dipaké ditéang jeung silih pikeun minuhan kaperluan eksperimen urang béda. Bahan anu tiasa dianggo pikeun pipetting volume mikro nyaéta tip pipette, sareng pipette diperyogikeun pikeun pipetting volume ageung.

  • Kumaha carana milih kantong sampling gas?

    Pilihan bener tina kantong sampling gas bisa hadé ngukur nilai sabenerna sampel keur diukur, ngurangan biaya ékonomi, ngaronjatkeun efisiensi, sarta ngurangan kasalahan. Hayu urang tingali dina adva

  • Ringkesan syarat tés mikrobiologis

    Sarat jeung léngkah pikeun nguji mikrobiologis nyaéta kieu:Syarat operasi aseptik: 1. Anjeun kudu maké baju gawé jeung cap gawé nalika inokulasi baktéri.2. Nalika inokulasi samp dahareun

  • Kantong Sampling steril | Mikroba Wates Sampling Consumables

    kantong sampling steril kedun dipaké dina sampling lingkungan, panalungtikan biomedis jeung farmasi, nguji kualitas (QC/QA), aplikasi industri pangan, kitu ogé ubar klinis jeung ubar sato, jsb.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami