about

BABAGAN AWAKE DHEWE

Kedun Biotech Co., Ltd. nyediakake produk lan layanan kualitas tingkat dhuwur kanggo klien global. Ditemokake ing taun 2010, Kedun wis ngupayakake produk kualitas tingkat dhuwur sing tundhuk karo sistem kualitas standar ISO 9001. Saiki, produk Kedun akeh digunakake ing safety pangan, tes mikrobiologi, biobank sel, tes lingkungan, ilmu hayat lan industri medis. Kangge, produk anyar tansah diteliti, dikembangake lan diprodhuksi kanggo dikirim lan disebarake menyang pasar ing ndhuwur.

Sertifikat ISO 9001: 2015 lan CE

produk

Tes mikrobiologi

Biobank sel

Penyerahan Cairan

Kultur sel

Keamanan Pangan

Konter Koloni

Konter Koloni

Konter Koloni

ATP Test Swab

ATP Test Swab

ATP Test Swab

Luminometer ATP Kab

Luminometer ATP Kab

Luminometer ATP Kab

Aerobik Count Plate

Aerobik Count Plate

Aerobik Count Plate

SBS Rack 2D Barcode tabung panyimpenan

SBS Rack 2D Barcode tabung panyimpenan

SBS Rack 2D Barcode tabung panyimpenan

Tabung Rak Reader

Tabung Rak Reader

Tabung Rak Reader

1.4 ML SBS 2D Barcode Tube Utas njaba

1.4 ML SBS 2D Barcode Tube Utas njaba

1.4 ML SBS 2D Barcode Tube Utas njaba

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube Utas njaba Putih

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube Utas njaba Putih

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube Utas njaba Putih

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube External Thread Black

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube External Thread Black

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube External Thread Black

Pipet serologis

Pipet serologis

Pipet serologis

Filter pipet tip

Filter pipet tip

Filter pipet tip

Pipet transfer volume sing tepat

Pipet transfer volume sing tepat

Pipet transfer volume sing tepat

tabung centrifuge

tabung centrifuge

tabung centrifuge

Pipet serologis

Pipet serologis

Pipet serologis

Botol PET Media Kab

Botol PET Media Kab

Botol PET Media Kab

Labu Erlenmeyer Kab

Labu Erlenmeyer Kab

Labu Erlenmeyer Kab

macem-macem aplikasi

Produk Kedun akeh digunakake ing safety pangan, tes mikrobiologi, tetanèn, biobank sel, tes lingkungan, ilmu urip lan industri medis.

warta anyar

Kabeh Sampeyan Kepengin Ngerti Babagan Tip Pipet Lan Liyane

Pancen angel dipercaya manawa tips sing gampang digawe plastik yaiku roti lan mentega biologi molekuler, kimia lan jagad kedokteran.

Waca liyane

Apa barcode 2D?

Barcode 2D minangka sakumpulan wangun geometris cilik sing diatur ing kothak utawa persegi panjang kanggo nyimpen informasi. Padha nyedhiyani atusan kaping jumlah data saka barcode 1D bisa nyimpen.

Waca liyane

SBS format rak: Asal saka Microplate Standards.

American National Standards Institute (ANSI) lan Society of Biomolecular Screening (SBS) saiki jenenge Society For Laboratory Automation And Screening (SLAS) nyetujoni standar kanggo microplates ing taun 2004.

Waca liyane
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita