about

PËR NE

Kedun Biotech Co., Ltd. i kushtohet ofrimit të klientëve globalë produkte dhe shërbime të cilësisë së lartë. E themeluar në vitin 2010, Kedun ka ndjekur produkte me cilësi të lartë në përputhje me sistemin standard të cilësisë ISO 9001. Aktualisht, produktet e Kedun përdoren gjerësisht në sigurinë ushqimore, testin mikrobiologjik, biobankën qelizore, testin e mjedisit, shkencën e jetës dhe industrinë mjekësore. Ndërkohë, produktet e reja hulumtohen, zhvillohen dhe prodhohen gjithmonë për t'u transportuar dhe shpërndarë në tregjet e mësipërme.

Certifikuar nga ISO 9001: 2015 dhe CE

produkt

Testi i mikrobiologjisë

Biobanka qelizore

Dorëzimi i lëngjeve

Kultura e qelizave

Siguria e ushqimit

Kundër koloni

Kundër koloni

Kundër koloni

Tampon testi ATP

Tampon testi ATP

Tampon testi ATP

Luminometri ATP

Luminometri ATP

Luminometri ATP

Pjatë numërimi aerobik

Pjatë numërimi aerobik

Pjatë numërimi aerobik

Tub ruajtjeje me barkod SBS Rack 2D

Tub ruajtjeje me barkod SBS Rack 2D

Tub ruajtjeje me barkod SBS Rack 2D

Lexues i rafteve të tubave

Lexues i rafteve të tubave

Lexues i rafteve të tubave

Fije e jashtme e tubit të barkodit 1,4 ML SBS 2D

Fije e jashtme e tubit të barkodit 1,4 ML SBS 2D

Fije e jashtme e tubit të barkodit 1,4 ML SBS 2D

0,75 ML SBS 2D tub barkodi i jashtëm Fije e bardhë

0,75 ML SBS 2D tub barkodi i jashtëm Fije e bardhë

0,75 ML SBS 2D tub barkodi i jashtëm Fije e bardhë

0,75 ML SBS 2D tub barkodi i jashtëm Fije e zezë

0,75 ML SBS 2D tub barkodi i jashtëm Fije e zezë

0,75 ML SBS 2D tub barkodi i jashtëm Fije e zezë

Pipet serologjike

Pipet serologjike

Pipet serologjike

Maja e pipetës së filtrit

Maja e pipetës së filtrit

Maja e pipetës së filtrit

Pipeta e saktë e transferimit të vëllimit

Pipeta e saktë e transferimit të vëllimit

Pipeta e saktë e transferimit të vëllimit

Tub centrifugues

Tub centrifugues

Tub centrifugues

Pipet serologjike

Pipet serologjike

Pipet serologjike

Shishe PET Media

Shishe PET Media

Shishe PET Media

Balonë Erlenmeyer

Balonë Erlenmeyer

Balonë Erlenmeyer

Gama e gjerë e aplikacioneve

Produktet Kedun përdoren gjerësisht në sigurinë ushqimore, testimin mikrobiologjik, bujqësinë, biobankën qelizore, testimin mjedisor, shkencën e jetës dhe industritë mjekësore.

lajmet e fundit

Gjithçka që dëshironi të dini rreth këshillave të pipetës dhe më shumë

Është e vështirë të besohet se këshilla të thjeshta njëpërdorimshe të derdhura plastike janë buka dhe gjalpi i biologjisë molekulare, kimisë dhe botës së mjekësisë.

Shiko me shume

Çfarë është një barkod 2D?

Një barkod 2D është një grup formash të vogla gjeometrike të organizuara brenda një katrori ose drejtkëndëshi për të ruajtur informacionin. Ato ofrojnë qindra herë më shumë sasi të dhënash sesa mund të ruajë një barkod 1D.

Shiko me shume

Raft i formatit SBS: Origjina e standardeve të mikropllakës.

Instituti Kombëtar i Standardeve Amerikane (ANSI) dhe Shoqata e Ekzaminimit Biomolekular (SBS) tani e quajtën Shoqatën për Automatizimin dhe Kontrollin e Laboratorit (SLAS) miratuan një standard për mikropllakat në 2004.

Shiko me shume
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni