about

ЗА НАС

Kedun Biotech Co., Ltd. посветува на глобалните клиенти да им обезбеди производи и услуги со висок квалитет. Пронајден во 2010 година, Кедун бара производи со високо ниво на квалитет усогласени со стандардниот систем за квалитет ISO 9001. Во моментов, производите на Кедун широко се користат во безбедноста на храната, микробиолошките тестови, клеточната биобанка, тестот за животна средина, животната наука и медицинската индустрија. Во меѓувреме, новите производи секогаш се истражуваат, развиваат и произведуваат за испорака и дистрибуција на горенаведените пазари.

Сертифициран со ISO 9001: 2015 и CE

производ

Тест за микробиологија

Клеточна биобанка

Течно предавање

Клеточна култура

Безбедност на храна

Бројач за колонија

Бројач за колонија

Бројач за колонија

АТП тест брис

АТП тест брис

АТП тест брис

АТП Луминометар

АТП Луминометар

АТП Луминометар

Аеробна плоча за броење

Аеробна плоча за броење

Аеробна плоча за броење

SBS Rack 2D баркод цевка за складирање

SBS Rack 2D баркод цевка за складирање

SBS Rack 2D баркод цевка за складирање

Читач на решетката за цевки

Читач на решетката за цевки

Читач на решетката за цевки

1,4 ML SBS 2D баркод цевка Надворешен навој

1,4 ML SBS 2D баркод цевка Надворешен навој

1,4 ML SBS 2D баркод цевка Надворешен навој

0,75 ML SBS 2D баркод цевка Надворешен конец Бела

0,75 ML SBS 2D баркод цевка Надворешен конец Бела

0,75 ML SBS 2D баркод цевка Надворешен конец Бела

0,75 ML SBS 2D баркод цевка Надворешен конец Црн

0,75 ML SBS 2D баркод цевка Надворешен конец Црн

0,75 ML SBS 2D баркод цевка Надворешен конец Црн

Серолошка пипета

Серолошка пипета

Серолошка пипета

Врв на пипетата за филтрирање

Врв на пипетата за филтрирање

Врв на пипетата за филтрирање

Пипета за пренос на точен волумен

Пипета за пренос на точен волумен

Пипета за пренос на точен волумен

Центрифуга цевка

Центрифуга цевка

Центрифуга цевка

Серолошка пипета

Серолошка пипета

Серолошка пипета

ПЕТ медиа шише

ПЕТ медиа шише

ПЕТ медиа шише

Ерленмаер колба

Ерленмаер колба

Ерленмаер колба

Широк опсег на апликации

Производите на Кедун се широко користени во безбедноста на храната, микробиолошкото тестирање, земјоделството, клеточната биобанка, тестирањето на животната средина, животната наука и медицинската индустрија

неодамнешни вести

Сè што сакавте да знаете за совети за пипети и повеќе

Тешко е да се поверува дека едноставните, пластични обликувани совети за еднократна употреба се лебот и путерот на молекуларната биологија, хемијата и светот на медицината.

Види повеќе

Што е 2D баркод?

2D баркод е збир на мали геометриски форми организирани во квадрат или правоаголник за складирање на информации. Тие обезбедуваат стотици пати поголема количина на податоци отколку што може да складира 1D баркод.

Види повеќе

Постава за формат SBS: Потеклото на стандардите за микроплочи.

Американскиот национален институт за стандарди (ANSI) и Здружението за биомолекуларно скрининг (SBS) сега го именуваа Друштвото за лабораториска автоматизација и скрининг (SLAS) одобри стандард за микроплочи во 2004 година.

Види повеќе
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја