about

TENTANG KAMI

Kedun Biotech Co., Ltd. devotes nyadiakeun klien global produk kualitas luhur sarta jasa. Dipanggihan dina 2010, Kedun geus pursuing produk kualitas tingkat luhur complied kalawan sistem kualitas baku ISO 9001. Ayeuna, produk urang Kedun loba dipaké dina kaamanan pangan, uji mikrobiologis, biobank sél, test lingkungan, elmu hirup jeung industri médis. Samentara éta, produk anyar sok ditalungtik, dikembangkeun sareng diproduksi pikeun dikirim sareng disebarkeun ka pasar di luhur.

Sertipikat ku ISO 9001: 2015 sareng CE

produk

Uji mikrobiologi

biobank sél

Panyerahan cair

Kultur sél

Kasalametan Pangan

Koloni Counter

Koloni Counter

Koloni Counter

ATP Test Swab

ATP Test Swab

ATP Test Swab

ATP Luminometer

ATP Luminometer

ATP Luminometer

Aérobik Count Plate

Aérobik Count Plate

Aérobik Count Plate

SBS rak 2D Barcode tabung gudang

SBS rak 2D Barcode tabung gudang

SBS rak 2D Barcode tabung gudang

Tube rak Reader

Tube rak Reader

Tube rak Reader

1.4 ML SBS 2D Barcode tube Thread éksternal

1.4 ML SBS 2D Barcode tube Thread éksternal

1.4 ML SBS 2D Barcode tube Thread éksternal

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube éksternal Thread Bodas

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube éksternal Thread Bodas

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube éksternal Thread Bodas

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube éksternal Thread Hideung

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube éksternal Thread Hideung

0,75 ML SBS 2D Barcode Tube éksternal Thread Hideung

Pipet serologis

Pipet serologis

Pipet serologis

Ujung pipet saringan

Ujung pipet saringan

Ujung pipet saringan

Pipet mindahkeun volume persis

Pipet mindahkeun volume persis

Pipet mindahkeun volume persis

Tabung centrifuge

Tabung centrifuge

Tabung centrifuge

Pipet serologis

Pipet serologis

Pipet serologis

Botol PET Média

Botol PET Média

Botol PET Média

Labu Erlenmeyer

Labu Erlenmeyer

Labu Erlenmeyer

Rupa-rupa aplikasi

Produk Kedun seueur dianggo dina kaamanan pangan, uji mikrobiologis, tatanén, biobank sél, uji lingkungan, élmu kahirupan sareng industri médis.

warta panganyarna

Sadayana Anu Anjeun Hayang Nyaho Ngeunaan Tip Pipet Sareng seueur deui

Éta hésé yakin yén basajan, plastik dijieun tips disposable mangrupakeun roti jeung mentega biologi molekular, kimia jeung dunya kadokteran.

Tempo deui

Naon ari barcode 2D?

Barcode 2D mangrupikeun sakumpulan bentuk géométri leutik anu disusun dina kotak atanapi sagi opat pikeun nyimpen inpormasi. Aranjeunna nyadiakeun ratusan kali jumlah data ti barcode 1D bisa nyimpen.

Tempo deui

SBS format rak: Asalna tina Microplate Standards.

American National Standards Institute (ANSI) sareng Society of Biomolecular Screening (SBS) ayeuna namina Society For Laboratory Automation And Screening (SLAS) disatujuan standar pikeun microplates di 2004.

Tempo deui
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami